Combi abonnement

Nieuw bij uw abonnement!

Beste abonnee,
Vanaf mei 2014 zijn de losse uitgaven van Erfgoed Magazine ook online verkrijgbaar voor uw tablet en/of smartphone of PC (windows 10). De belangstelling voor de digitale versie is groot.
Daarom heeft Erfgoed Magazine besloten om met ingang van 1 januari 2015 het abonnement* op Erfgoed Magazine gratis uit te breiden met de digitale edities. Nadat Erfgoed Magazine op uw deurmat is gevallen, kunt u de digitale versie gratis downloaden. U hoeft zich hiervoor alleen maar aan te melden, hieronder leest u hoe dat te doen.

HOE HET WERKT
•    Ga naar www.magzine.nu/magazine/Monumenten
•    Tik op de knop gratis voor abonnees en dan op volgende >>
•    Daarna vul je op deze pagina je emailadres, wachtwoord, abonneenummer (deze staat vermeld op de adreskaart, welke met het tijdschrift wordt toegezonden en is bovendien gelijk aan het debiteurennummer, zie factuur) en postcode in om het digitale abonnement gratis te activeren en tik dan op bevestig. (Mocht u al een MagZine-account hebben, gebruik dan uw bestaande MagZine-accountgegevens)
•    Download vervolgens de gratis MagZine-app op je tablet of smartphone via de App Store, Google Play of Windows Store.
    > iPad of iPhone Download hier
    > Android tablet of smartphone Download hier
    > PC of tablet (Windows 10) Download hier
•    In de MagZine-app logt u in met de zojuist aangemaakte accountgegevens (let op: maak geen nieuw account aan)
•    Ga naar het hoofdscherm van de MagZine-app, tik op Download magazines en lees het nieuwste tijdschrift Monumenten via de knop Mijn magazines.

De digitale versie van Erfgoed Magazine verschijnt 9 x per jaar in uw MagZine-app en loopt gelijk met het abonnement op de papieren uitgave van Erfgoed Magazine. Zodra een nieuw nummer verschijnt , wordt u daarvan automatisch op de hoogte gesteld via een e-mail. Mocht u een vraag hebben over de MagZine-app, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw abonneenummer vindt u op het adreskaartje bij de papieren uitgave van Erfgoed Magazine.

 

* geldt voor bestaande betaalde abonnementen die in 2016 worden verlengd en abonnementen die in 2016 nieuw worden afgesloten.