Adverteren

Erfgoed Magazine is een uitgave van Spoor& Partners Uitgeefdiensten en met medewerking van meer dan 80 organisaties en instellingen op het gebied van cultureel erfgoed in Nederland.
Het is het meest gelezen (vak)tijdschrift over cultureel erfgoed in ons land. Lezers van Erfgoed Magazine zijn eigenaren, huurders en bewoners van monumentale panden evenals directies en besturen van organisaties en instellingen die zich intensief bezig houden met cultureel erfgoed in de meest brede zin des woords. Daarnaast mag Erfgoed Magazine tot de vaste lezerskring rekenen: de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de Monumentenwachten in Nederland, alle provincies, gemeenten en overige overheidsinstellingen die op enigerlei wijze te maken hebben met cultureel erfgoed. En uiteraard het nagenoeg totale bedrijfsleven wat in meer of mindere mate is betrokken bij cultureel erfgoed, restauraties en renovaties.

Advertentie-exploitatie
Het is voor iedereen mogelijk een advertentie te plaatsen in Erfgoed Magazine. Daarnaast kunt u uw bedrijf presenteren door middel van een bedrijfsreportage. De advertenties en bedrijfsreportages voor het Erfgoed Magazine worden verzorgd door Bureau Van Vliet BV te Zandvoort. Tarieven en aanleverdata voor het advertentiemateriaal worden u op aanvraag toegezonden.

Bureau Van Vliet BV
Luciène Paap
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internetsite: www.bureauvanvliet.com