Adverteren

Bereik duizenden eigenaren van monumentale panden alsmede directies en besturen van organisaties en instellingen in de sector cultureel erfgoed via Erfgoed Magazine

Erfgoed Magazine informeert (hoger opgeleide) eigenaren, huurders en bewoners van monumentale panden alsmede directies en besturen van organisaties en instellingen in de sector cultureel erfgoed. Het accent ligt daarbij op nieuwe vindingen en innovatieve toepassingen. Erfgoed Magazine brengt de lezer een breed aanbod van wetenwaardigheden over alles wat te maken heeft met monumenten.

Contact
Meer weten over de mogelijkheden van Erfgoed Magazine? Neem dan contact op met Luciène Paap, accountmanager Erfgoedmagazine via 023-5714745 of l.paap@bureauvanvliet.com

Karakteristiek:

Erfgoed Magazine is een uitgave van Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V. met medewerking van meer dan 100 monumentenorganisaties en –instellingen.
Het is het meest gelezen (vak)tijdschrift over cultureel erfgoed in Nederland.
Erfgoed Magazine biedt haar lezers een breed aanbod aan wetenswaardigheden over monumentenzorg, restauratie, archeologie en het beheer en behoud van cultureel erfgoed in de vorm van: thema artikelen, actualiteit, achtergronden, columns, publicaties over gemeentelijke monumentenzorg, interviews, politiek, restauratie, organisaties, instellingen, tentoonstellingen aangevuld met prachtig fotowerk.

Doelgroep / verspreiding:

De lezers van Erfgoed Magazine zijn eigenaren, huurders en bewoners van monumentale panden alsmede directies en besturen van organisaties en instellingen in de sector cultureel erfgoed. Ook de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Nationaal Restauratiefonds de Monumentenwachten, provincies, gemeenten en overheidsinstellingen behoren tot de vaste lezerskring. Daarnaast bereikt het tijdschrift het bedrijfsleven dat betrokken is bij monumentenzorg, restauraties, onderhoud, conservering, beheer en behoud.