Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Open Dag Depot Boijmans Van Beuningen

september 23, 2023 @ 11:00 am - 5:00 pm

Open Dag Depot 2023 Depot Boijmans Van Beuningen

Op zaterdag 23 september 2023 zwaaien de deuren van Depot Boijmans Van Beuningen open voor iedereen die een bezoek wil brengen. Tijdens deze Open Dag Depot 2023 biedt Depot Boijmans Van Beuningen rondleidingen, kunst en workshops. We willen iedereen die van het museum, het Depot en de collectie houdt welkom heten bij de start van het culturele seizoen. Er is geen ticket nodig en mensen hoeven geen tijdslot te boeken.

De Open Dag Depot 2023 vindt plaats gedurende de reguliere openingstijd van het Depot: van 11 uur tot 17 uur. Het museum zorgt voor een maximum aantal rondleiders, die bezoekers in groepen aan de hand kunnen nemen om zo het gebouw en de architectuur te verkennen. Hiervoor hoef je je niet op te geven. Uiteraard kunnen mensen ook zonder rondleiding een bezoek brengen. Honderden kunstwerken uit de museumcollectie zijn te zien verspreid door het gebouw. Voor kinderen is er een speciaal educatief programma. Verder is er muzikale programmering.

Verschillende presentaties zijn geopend op deze zaterdag. Zoals de Hoogtepunten (schilderwerk van o.a. Basquiat, Bosch, Kandinsky en Morisot) en de nieuwe presentatie Kunst tussen de ruïnes. Deze laatste presentatie biedt schilderijen en tekeningen uit de collectie die het verhaal vertellen van Rotterdamse kunstenaars tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bovenste verdieping, met restaurant Renilde en een panoramisch uitzicht op de skyline van Rotterdam, is natuurlijk geopend.

Gegevens

Datum:
september 23, 2023
Tijd:
11:00 am - 5:00 pm
Site:
https://www.boijmans.nl/nieuws/open-dag-2023

Organisator

Museum Boijmans van Beuningen
Telefoon
010-4419400
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Depot Boijmans van Beuningen
Museumpark 24
Rotterdam, 3015 CX
+ Google Maps
Telefoon
010-4419400
Bekijk de site van Locatie

  Uw evenement ook in onze agenda?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@erfgoed-magazine.nl.