Rijnders (Eric) toegetreden tot de Raad van Commissarissen Donatus Verzekeringen

Per 1 januari 2024 is de heer mr. drs. E.S. Rijnders (Eric) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Donatus Verzekeringen. Zijn benoeming hangt samen met het verstrijken van de zittingstermijn van huidig RvC-lid mr. C. Ensing (Cor).

De heer Rijnders is directeur van de Janivo Stichting te Amsterdam. Deze stichting steunt als vermogensfonds projecten voor kinderen en jongeren op het gebied van maatschappij, kunst en medisch onderzoek. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in bestuurs- en toezichthoudende functies.

Over Donatus

Donatus Verzekeringen (1852) is dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland. Als specialist in het taxeren en verzekeren van kerkelijke en monumentale eigendommen verzekert zij kerkgebouwen (religieus gebruik en herbestemd) en rijks- en gemeentelijke monumenten. Donatus is een onderlinge verzekeraar, waarbij het coöperatieve gedachtegoed en de belangenbehartiging van haar leden centraal staan. Kernwaarden zijn verbondenheid, bevlogen, deskundig, degelijk, daadkrachtig en zorgzaam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Ponsteen, adviseur Marketing & Communicatie bij Donatus, via e-mail: M.Ponsteen@donatus.nl