Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

MONUMENT 2024

mei 14 - mei 16

Vakbeurs voor het beheer en behoud van monumentaal erfgoed

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kennis delen en zaken doen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector.

Gelijktijdig met Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW

MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. De vakbeurs Renovatie & Transformatie gaat over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren terwijl HOUTBOUW zich richt op hout- en hyride bouwoplossingen.

Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT en haar zusterbeurzen HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie zijn gratis toegankelijk voor iedereen die zich tijdig als bezoeker voorregistreert. Voorregistratie is mogelijk vanaf dinsdag 19 maart 2024. Bezoekers hebben ook vrij toegang tot de andere beurzen. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT wordt ondersteund door een sterk inhoudelijk programma. Kennispartners en exposanten verzorgen een breed scala aan vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.

Gegevens

Begin:
mei 14
Einde:
mei 16
Site:
https://www.monumentenbeurs.nl/nl/

Organisator

54events
Telefoon
0294 - 74 50 70
E-mail
beurs@54events.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, 5222 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
073 629 39 11
Bekijk de site van Locatie

  Uw evenement ook in onze agenda?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@erfgoed-magazine.nl.