‘Mijn monument is jouw monument’ is het thema van het Open-Monumentenweekend dit jaar. Dit thema sluit mooi aan bij de toekomstplannen van Fort Buitensluis. Tijdens dit weekend, 11 en 12 september is ons Fort ook uw Fort. Wij zijn dan zaterdag en zondag open van 10:00 tot 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Met Open Monumentendag is er van alles te doen

U kunt genieten van het prachtige uitzicht vanaf het dakterras op het Fort en een kijkje nemen in de bomvrije kazerne van het Fort. Het landingsvaartuig ligt voor u klaar, daar kunt u aan boord kijken. Er is koffie, thee en fris verkrijgbaar (NB: het is alleen mogelijk om contact te betalen) en op zaterdag zelfs poffertjes en suikerspinnen. Verder is een bezoek aan de zendamateurs de moeite waard.

Ook is er een informatiepunt waar we graag alles vertellen over de toekomstplannen van het Fort. Steun het Fort en doe mee aan onze winactie met een mooie hoofdprijs.

Kom langs op Fort Buitensluis en proef de sfeer

In verband met de beperkte parkeerruimte adviseren we iedereen om zo mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Mocht u dit weekend niet kunnen of bent u zo enthousiast dat u graag nog een keer wilt komen kijken, dan kan dat in het weekend van 23 en 24 oktober.

Meer informatie op: