Panoarama Mesdag Interiors

Museum Panorama Mesdag is vanaf aanstaande donderdag 5 november twee weken gesloten vanwege verscherpte coronamaatregelen vanuit de overheid. Voor musea, theaters en bioscopen geldt een sluiting voor in ieder geval twee weken.  

Museumdirecteur Minke Schat: “Het zijn taaie tijden waarin de wereld zich bevindt. Uiteraard staat de volksgezondheid voorop. Toch is het bijzonder verdrietig dat we het museum opnieuw moeten sluiten. De crisis raakt Museum Panorama Mesdag als particulier museum, zonder structurele subsidie, extra hard. Wij hopen dat de sluiting van korte duur mag zijn. Ondertussen blijven we het publiek graag verwonderen, inspireren en verrijken, met ons online programma”. 

Maandagsluiting
Bij heropening zal het museum voorlopig op de maandagen gesloten zijn voor publiek, met uitzondering van de landelijke schoolvakanties. Schat: “Om toekomstbestendig te blijven zijn scherpe keuzes nodig. De tijdelijke maandagsluiting is daar één van”.  

Voor informatie over gereserveerde tickets kunnen bezoekers contact opnemen met onze afdeling reserveringen, via 070 3106665 of info@panorama-mesdag.nl