Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Nationale Archeologiedagen 2023

juni 16 - juni 18

Nationale Archeologiedagen 2023

De Nationale Archeologiedagen 2023 zijn drie dagen in het jaar waarop een groot publiek kennis kan maken met alle aspecten die de Nederlandse archeologie zo leuk maken.

Op deze dagen kan iedereen kennis maken met alle facetten van archeologie in Nederland. De dagen brengen het verleden tot leven, vertellen het verhaal van vroeger en zijn een unieke gelegenheid om eens mee te kijken wat er allemaal in de Nederlandse bodem verborgen zit en zat.

Iedereen die bij de Nederlandse archeologie betrokken is wordt uitgenodigd om tijdens dat éne weekend de deuren te openen en het publiek mee te nemen in de wondere wereld van ons mooie vak of hobby. Dat kan in allerlei vormen: van schervenworkshop tot meegraafdag, van archeologische fietstocht tot verkleedpartij en theatervoorstelling of gewoon met een interessante lezing. Met het enthousiasme en de betrokkenheid die de archeologie zo kenmerkt is heel veel mogelijk. Met z’n allen zetten we de archeologie in Nederland verder op de kaart, laten we een groot publiek meegenieten en kweken we nieuwe ambassadeurs.

De Nationale Archeologiedagen 2023 vinden plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Gegevens

Begin:
juni 16
Einde:
juni 18
Site:
https://www.archeologiedagen.nl/

Organisator

Stichting Nationale Archeologiedagen
E-mail
info@archeologiedagen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landelijk
Nederland + Google Maps

  Uw evenement ook in onze agenda?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@erfgoed-magazine.nl.